BAU (well almost...)

 

Well, we're not fully there yet. However, we are making a
"light reboot" and will begin accepting orders again.
However, we would like to point out that delivery times may be slightly longer than usual. Thanks for your understanding.

 

 


Animaki.com är en sida för samlare av samlare


Nästan alla skivor som är listade på Animaki.com kommer från privata samlare vilket innebär att de oftast finns bara i ett exemplar. Så ta det säkra före det osäkra och beställ omgående de skivor du vill ha.
Vi är bara några få privata samlare som driver Animaki.com vilket kan göra att det kan ta ett tag mellan uppdateringarna på sidan. Det i sin tur kan eventuellt innebära att den skiva du vill köpa redan kan vara såld. Men vi försöker så gott vi kan att hålla Animaki.com så aktuell som möjligt.

»» Du kan söka efter en specifik artist/grupp genom att använda fältet "search artist" till höger. Använd "Add to shopping basket"-knappen för att få en överblick över de artikalr du är intresserad av. Läs vår info-sida hur du sedan beställer/reserverar.

»» Vill du hellre scrolla igenom alla artiklar på hemsidan använder du menybaren ovan. För att begränsa listningen kan du söka per alfabetisk bokstav genom att använda "browse a-z".

»» Du kan också söka igenom webbplatsen på genre. Klicka på vilken du vill se under "music styles".

Om du undrar över något, vill kommentera eller ge feedback så hör gärna av dig. Det finns ingenting i hela världen som inte kan bli bättre (fast vi svarar naturligtvis bara på frågor om vår hemsida). Skicka ett mail till
order@animaki.com

OBS! VIKTIGT

KOLLA
INFO-SIDAN HUR DU BESTÄLLER/RESERVERAR DINA ARTIKLAR
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
© www.Animaki.com 2023 , Produced by Internetmedia Kommunikation AB